tiistai 17. syyskuuta 2019

Lindexille töihin


Hain ensimmäiselle työssäoppimisjaksolleni Lohjalle Lindexiin. Lindex sijaitsee uudessa kauppakeskus Lohessa. Lindex on 1954 perustettu ruotsalainen vaateketju joka on kuulunut Stockmann konserniin vuodesta 2007. Valikoimaan kuuluu naisten vaatteita ja vuodesta 1990 lähtien mukaan tuli myös vauvojen ja lasten vaatteita. Lindexin myymälöitä on 14 maassa ja niitä on jo yli 440. Tämän lisäksi Lindexillä on verkkokauppa EU:n ja Norjan alueella, jonka kautta shoppailu onnistuu vaikka kotisohvalta. Lindexin tuotteilla on myös 30 päivän vaihto ja palautusoikeus, ja netistä tilatessa on vaatteille tarjolla ilmainen toimitus mikäli noudat tuotteet Lindexin myymälästä.
Tuoteryhmiin kuuluu paitoja, neuleita, neuletakkeja, ponchoja, tunikoita, bleisereitä, jakkuja, takkeja, housuja, hameita, shortseja, haalareita, yöasuja ja lisäksi muita asusteita mm. koruja, laukkuja, sukkahousuja ja hiusasusteita. Lapsille tarjolla on haalareita, bodyja, yöpukuja, sukkahousuja ja muita asusteita. Verkkokaupassa on kauneudenhoitoon painottuva Beauty osio.


Kuva Lindexin verkkokaupan etusivulta

Verkkokaupasta löytyy Tulossa pian osio, jossa tällä hetkellä on laaja valikoima erilaisia alusvaatteita. Sivuilta löytyy myös Parhaiten myydyt osio jossa on myös reilusti alusvaatteita. Alusvaatteiden runsaaseen myyntiin vaikuttaa varmasti syyskuun kampanja, jossa kaikki alusvaatteet olivat -20%. Uutuuksiakin löytyy, ja alla olevat ovatkin poimittu kyseisestä kategoriasta.Syksyn trendit ovat perinteisesti ruskan värit ja lisäksi harmaan sävyt. Viime aikoina päätään on nostanut smart&casual tyyli ja se tulee näkymään Syksyn mallistossa mm. jakkutakkien ja suorien housujen muodossa. Muhkeat kaulaliinat ja paksut neuleet ovat viime syksyyn verrattuna paljon pienemmässä roolissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti